Professionele bakker

6 GENERATIES ERVARING


De Cijnsmolen kan terugvallen op de kennis van 6 generaties maalders. Dit kon slechts bereikt worden door te voldoen aan de hoogste wensen van onze klanten.


KWALITEITSPRODUCTEN DOOR PERMANETNE CONTROLE


Kwalitatief hoogstaande producten bindt klanten. Dit is ons uitgaanspunt van de maalderij. Een zorgvuldige selectie van de beste graansoorten zorgt voor een optimale mengeling voor de productie van tarwebloem van constante kwaliteit. Het malen zelf wordt ondersteund door een permanente visuele controle en ontleding in het laboratorium. Ons onderzoek en baktesten leiden tot een uitgebreid assortiment bloem- en tarwemelen op maat van de creatieve bakker.


NIEUWE ONTWIKKELINGEN


Door het voortdurend uittesten van nieuwe soorten en mengelingen wordt een uitgelezen gamma bekomen van kant en klare mixen die zorgen voor een heerlijke en voedzame aanvulling van uw broodaanbod. Dit leidt tot één doel: de grote tevredenheid van uw klant.


PERMANENTE SERVICE EN TECHNISCHE ONDERSTEUNING


Dagelijks streven wij naar een vlotte en correcte service. Persoonlijk contact, integrale kwaliteitszorg en technische ondersteuning dragen wij hoog in het vaandel. Bij Molens Verhoest werkt u samen met echte maalders, die reeds zes generaties lang elke dag opnieuw,  met liefde voor hun vak, garant staan voor kwaliteitsbloem en tarwemelen!